Garanţie all-inclusive 

Plusul dumneavoastră de putere.

Informație importantă

 

De la data de 01.02.2021 înregistrarea pentru garanția all inclusive se poate opera doar de către clientul final în MyFestool. Va rugăm să luați la cunoștință ca distribuitorul nu mai poate să facă înregistrarea pentru dumneavoastră.

 

Garanţie all-inclusive.

Profitaţi de serviciile complete asigurate de garanţia noastră all-inclusive. Noua dumneavoastră sculă Festool este asigurată complet în primii trei ani de la achiziţionarea şi înregistrarea online în decurs de până la 30 de zile a acesteia. Astfel, vă puteţi concentra atenţia asupra factorului esenţial: munca dumneavoastră.1

Înregistraţi-vă acum accesoriul de lucru
 • Reparaţie completă gratuită

  Reparaţie completă gratuită.

  Rapid, temeinic și gratuit pentru primii trei ani. Înlocuim chiar și piesele de uzură obișnuite, de asemenea, bateriile și încărcătoarele de baterii sunt acoperite.2
 • În caz de furt, scula este înlocuită.

  În schimbul unei contribuţii proprii minore, beneficiaţi în primii trei ani de înlocuirea sculei dumneavoastră cu una complet nouă, în caz de furt.
  În caz de furt, scula este înlocuită
 • Piese originale garantate

  Piese originale garantate.

  Fiecare piesă de schimb este disponibilă timp de cel puţin zece ani. În caz contrar, veţi primi gratuit o sculă nouă.
 • Primiţi banii înapoi.

  Dacă nu sunteţi convins, aveţi posibilitatea a returna scula la 7 zile de la achiziţionarea şi înregistrarea acesteia.
  Primiţi banii înapoi
 1. Garanţia all-inclusive este valabilă pentru toate sculele Festool înregistrate în decurs de 30 de zile de la cumpărare. Accesaţi www.festool.ro/condiții-de-garanție pentru a consulta condiţiile de service Festool aplicabile.
 2. „Reparaţiile complete gratuite” se aplică şi pentru acumulatori şi încărcătoare, însă nu şi pentru utilizarea de alte materialele consumabile şi accesorii sau pentru aparatele dezasamblate de către cumpărător şi nici pentru deteriorări cauzate de utilizarea necorespunzătoare, utilizarea de piese neoriginale şi utilizarea în mod continuu în condiţii de uzură intensă.