Garanţie all-inclusive 

Plusul dumneavoastră de putere.

Garanţie all-inclusive.

Profitaţi de serviciile complete asigurate de garanţia noastră all-inclusive. Noua dumneavoastră sculă Festool este asigurată complet în primii trei ani de la achiziţionarea şi înregistrarea online în decurs de până la 30 de zile a acesteia. Astfel, vă puteţi concentra atenţia asupra factorului esenţial: munca dumneavoastră.1

Înregistraţi-vă acum accesoriul de lucru
 • Reparaţie completă gratuită

  Reparaţie completă gratuită.

  Rapid, optim şi total gratuit în primii trei ani. Noi înlocuim chiar şi piesele de uzură specifice.2
 • În caz de furt, scula este înlocuită.

  În schimbul unei contribuţii proprii minore, beneficiaţi în primii trei ani de înlocuirea sculei dumneavoastră cu una complet nouă, în caz de furt.
  În caz de furt, scula este înlocuită
 • Piese originale garantate

  Piese originale garantate.

  Fiecare piesă de schimb este disponibilă timp de cel puţin zece ani. În caz contrar, veţi primi gratuit o sculă nouă.
 • Primiţi banii înapoi.

  Dacă nu sunteţi convins, aveţi posibilitatea a returna scula la 7 zile de la achiziţionarea şi înregistrarea acesteia.
  Primiţi banii înapoi
 1. Garanţia all-inclusive este valabilă pentru toate sculele Festool achiziţionate începând cu 06.03.2013 şi înregistrate în decurs de 30 de zile de la cumpărare. Accesaţi www.festool.ro/service/condiții-de-garanție pentru a consulta condiţiile de garanţie Festool.
 2. „Reparaţia completă gratuită” nu este valabilă pentru deteriorări ale materialelor consumabile şi accesoriilor, în cazul utilizării necorespunzătoare, prejudiciilor cauzate de utilizarea de accesorii sau piese de schimb care nu sunt originale şi nici în cazul aparatelor dezasamblate de către cumpărător sau al utilizării în mod continuu în condiţii de uzură intensă.