în mod tipic Festool

Politica mediului inconjurator este o cheie in sistemul sustenabil al managementullui; Aici poti gasi toate informatiile referitoare la topicul protectia mediului.
- Vă rugăm să alegeţi

Caracterul perfecţionist

Bun nu ne este niciodată suficient de bun

Exigenţele noastre tind spre perfecţiune şi spre asigurarea unei calităţi excepţionale a produselor fabricate de noi. Aceasta este o caracteristică specifică companiei Festool. Aceste valori sunt de asemenea specifice regiunii noastre pline de lideri de piaţă la nivel global şi de campioni ascunşi, a căror ingeniozitate şi creativitate, caracter practic şi respect faţă de calitate generează produse şi servicii excepţionale.Istoricul succesului nostru

Compania de familie

Tradiţia implică obligaţii. Familia presupune unitate.

În calitatea noastră de companie cu tradiţie de familie, perpetuăm o cultură orientată spre ancorarea regională, niveluri înalte de exigenţă, asigurarea succesului pe termen lung, motivarea angajaţilor noştri şi alimentarea caracterului unitar şi solidar în cadrul companiei. Fiecare dintre cei 2.700 de angajaţi ai companiei Festool face parte din marea familie Festool.

În imaginea din stânga: Barbara Austel, asociată şi nepoată a doamnei Berta Stoll şi a fondatorului companiei, domnul Gottlieb Stoll

Compania de familie Festool

Orientată către utilizator

Înțelegem munca profesioniștilor noștri în fiecare detaliu.

În meșterii noștri cu experiență care lucrează în tehnologia de aplicare și zona de formare - profesioniști în meseriile lor maturate. Ele sunt ferm în procesul de dezvoltare a unor noi dispozitive cu integrate de la început. Deci, vom construi mașini, create special pentru mâinile tale: ergonomic, ușor, ușor de utilizat, puternic, extrem de robust și fiabil. Lucrarea este, așadar, mult mai convenabil, mai puțin împovărătoare, iar pe deasupra făcut mai repede - și care se amortizează literalmente.

Pentru suport aplicatie

Caracter specializat

Accesorii de lucru pentru cele mai înalte exigenţe

Noi suntem specialistul în domeniile construcţii din lemn, lucrări de tâmplărie, vopsitorie şi renovare, precum şi pregătirea lăcuirii şi finisare. Acestea sunt domeniile de activitate în care excelăm. De aceea, sculele, accesoriile şi serviciile noastre se adaptează perfect chiar şi celor mai exigente cerinţe ale profesioniştilor din aceste domenii de activitate.

Domeniile noastre aplicative

Orientat pe service

Complet fără griji – complet satisfăcut.

Serviciile noastre Festool se orientează ca toate prestaţiile noastre după exigenţele dumneavoastră profesionale din atelier şi de pe şantier – pentru a vă putea concentra asupra aspectelor esenţiale: Munca dumneavoastră. Fiecare maşină înregistrată profită de serviciile gratuite cuprinzătoare ale SERVICE-ului all-inclusive: 36 de luni reparaţii şi piese de uzură gratuite, 36 de luni maşină nouă în caz de furt, 15 zile testare fără riscuri şi o disponibilitate de 10 ani pentru piese de schimb.

Către Service-ul Festool

Responsabil

Responsabilitatea noastră pentru mediu

Protecția mediului este o componentă cheie a valorilor noastre.Viziunea noastră asupra mediului
 • Istoricul companiei

  Noi suntem mândri de istoricul de 90 de ani al companiei noastre. Concomitent, ne dezvoltăm în mod continuu într-un viitor global, care apropie tot mai mult lumea noastră.

  Către istoricul companiei
 • Domenii aplicative

  Domenii aplicative

  Noi suntem specialistul în domeniile construcţii din lemn, lucrări de tâmplărie, vopsitorie şi renovare, precum şi pregătirea lăcuirii şi finisare. Exigenţa noastră este perfecţiunea. Nici mai mult şi nici mai puţin. 

  Descoperiţi domenii aplicative
 • Job-uri în cadrul Festool Group

  Job-uri şi cariere

  Toate informaţiile din serviciul personal găsiţi pe pagina noastră de cariere Festool Group.

  Mai multe informaţii