Domenii aplicative

Exigenţa noastră este perfecţiunea. Nici mai mult şi nici mai puţin. De aceea ne concentrăm pe deplin pe produsele noastre, cu scopul de a pune la îndemâna meseriaşilor profesionişti scule electrice elaborate perfect.
   
 • Tâmplari

  Prelucrarea lemnului şi tâmplărie

  Festool este specialistul dumneavoastră pentru toate lucrările de prelucrare a lemnului. Fie că este vorba de tăiere, frezare, şlefuire sau rindeluire şi bineînţeles aspirare – Festool deţine de decenii sculele electrice optime cu calitatea şi versatilitatea consacrată pentru fiecare aplicaţie de lucru care impune o manevrare absolut precisă a lemnului.
     
 • Prelucrarea lemnului şi dulgherie

  Dulgherii construiesc acoperişuri, case din lemn, scări şi faţade durabile. Pentru aceasta, sunt necesare accesoriile de lucru profesionale Festool. Indiferent dacă este vorba despre lucrări de tăiere, găurire, înşurubare, rindeluire, ştemuire, canelare şi altele, Festool oferă soluţia ideală pentru orice aplicaţie de lucru în domeniul prelucrării lemnului. Maşini robuste, puternice şi eficiente – dacă este necesar, şi fără conectare la priză şi cablu în sistemul nostru de 18 V. Toate acestea fac faţă zilnic provocărilor, care trebuie depăşite la amenajarea spaţiului de sub acoperiş, reabilitarea de acoperişuri, construcţiile din lemn, construcţia de faţade sau construcţia de scări.
   
  Dulgherie Festool
 • Vopsitori

  De la îndepărtarea rapidă a materialului până la prepararea perfectă a diverselor substraturi pentru suprafeţe impecabile. Fie că este vorba de renovare sau de zidărie uscată, termoizolaţie sau montaj, Festool oferă accesoriile de lucru corecte pentru calitate maximă pentru fiecare aplicaţie de lucru a zugravului. Pe lângă acestea, sunt disponibile şi accesorii de sistem perfect corelate şi materiale abrazive de înaltă calitate pentru un plus de eficienţă. Descoperiţi cum puteţi lucra cu soluţiile Festool astfel încât să economisi de timp, başi şi să lucraţi într-un mediu fără praf.

 • Renovare şi reabilitare

  Sunt sarcinile de lucru dificile la renovare, reabilitare şi modernizare parte din activităţile dumneavoastră? La Festool găsiţi sculele electrice de care aveţi nevoie: Soluţii speciale pentru situaţiile cu adevărat dificile, construite pentru profesioniştii exigenţi din domeniul renovărilor: Freze pentru reabilitări cu îndepărtare extrem de rapidă a materialului, agitatoare robuste şi ergonomice sau sisteme de tăiat exacte pentru tăierea precisă pe dimensiune a plăcilor ceramice şi pietrei naturale. Tipică pentru fiecare soluţie este interconectarea accesoriilor şi aparatelor mobile de aspirare corelate special pentru lucrul fără praf şi sănătos.

 • Festool Automotive

  Automotive

  Ca un producător de instrumente și sisteme de înaltă calitate, ne străduim să oferim ateliere de pictură auto și producătorii de vehicule cu instrumentele de care au nevoie pentru a produce o calitate perfectă de suprafață.