Accesorii de lucru pentru domeniul prelucrării lemnului şi dulgheriei

Accesorii de lucru pentru domeniul prelucrării lemnului şi dulgheriei

Dulgherii construiesc acoperişuri, case din lemn, scări şi faţade durabile. Şi aceasta începe cu accesoriile de lucru profesioniste Festool. Indiferent dacă este vorba despre lucrări de tăiere, găurire, înşurubare, rindeluire, ştemuire, canelare şi altele, Festool oferă soluţia ideală pentru orice aplicaţie de lucru în domeniul prelucrării lemnului. Maşini robuste, puternice şi eficiente – dacă este necesar, şi fără conectare la priză şi cablu în sistemul nostru de 18 V. Toate acestea fac faţă zilnic provocărilor, care trebuie depăşite la amenajarea spaţiului de sub acoperiş, reabilitarea de acoperişuri, construcţiile din lemn, construcţia de faţade sau construcţia de scări.

Pentru produsele

Gândit pentru dumneavoastră. Creat pentru dumneavoastră.

Sistemul nostru de accesorii de lucru pentru construcţii din lemn

Din tradiţie. Pentru viitor.

Cu sistem încă de la început.
Noi dezvoltăm accesorii de lucru profesioniste. Din totdeauna. În acest scop punem accent pe calitate şi fiabilitate. Şi pe ideile inovatoare. Aşadar detalii care fac tăierea, găurirea şi înşurubarea în construcţiile din lemn şi mai eficiente. Şi sporesc în acelaşi timp confortul în lucru. De exemplu prin variante cu acumulatori şi cablu, accesorii profesionale şi aspiratoare mobile adaptate la aplicaţia de lucru. Toate compatibile între ele. Deci cu sistem. Pentru construcţiile din lemn cu sistem.

Pentru o colaborare optimă

Sistemul Festool pentru dulgherie.

Amenajarea spaţiului de sub acoperiş
Eficienţă, execuţie individuală, prefabricare în atelier, adaptare la faţa locului, îmbinarea grinzilor, îmbinări din lemn, găuri pentru cep, tăiere precisă, frezare precisă. Accesorii de lucru puternice şi multifuncţionale.

Către ferăstrăul circular staţionar PRECISIO CS 70
Către ferăstrăul circular staţionar cu sanie de glisare KAPEX KS 120
Către ferăstrăul circular manual HK 132 E
Către DURADRIVE DWC 18-2500
Către maşina de găurit şi înşurubat QUADRILL DR 20
Către freza pentru dibluri DOMINO XL DF 700

Construcţii din lemn
Pregătire perfectă, lucru independent de reţea, şi la lumină nesatisfăcătoare, locuri înguste, ferestre şi racorduri de uşă, fixarea grinzilor, îmbinarea lemnelor, şuruburi 8 x 300 mm. Scule robuste, fiabile cu durabilitate şi debit de aplicare mare.

Reabilitare de acoperişuri
Mobilitate, lucru fără praf, lucru exact, izolaţie montată peste căpriori, plăci fibrolemnoase pentru termoizolaţii, materiale de lucru ecologice, perimetru de lucru curat, excluderea punţilor termice, tăiere precisă pe dimensiune. Accesorii de lucru uşoare dar puternice. Aspiratoare mobile furnizate în calitate de componente integrate.

Construcţia de faţade
Creativitate, faţada ca şi carte de vizită a casei, materiale placate cu aluminiu, răşină melamin-formaldehidică, fibrociment, cofraj din lemn, adaptare la glafurile ferestrei, racordări de colţ prelucrate curat, îmbinări filetate, accesorii de lucru pentru rezultate de mare calitate şi impecabile.

Construcţia de scări
Spirit inovator, execuţie specială, scări din lemn, scări cu vang, scări în spirală, tăiere grosieră la dimensiune, frezarea treptelor, găurirea ştachetelor, calitate perfectă a suprafeţei, accesorii de lucru şi accesorii în legătură sistemică.

  • Clipuri video

    Aici găsiţi toate materialele video referitoare la construcţiile din lemn şi dulgherie. Distracţie plăcută la căutare! Mai multe informaţii
  • Festool TV

    Frank vă prezintă cum puteţi să rezolvaţi toate sarcinile de lucru cu maşinile noastre.  Mai multe informaţii

Descărcări

SERVICE Festool

Performanţe fără compromisuri.
Service-ul direct, practic şi cuprinzător pentru dumneavoastră şi scula dumneavoastră. Pe lângă scule excelente, vă oferim şi servicii de înaltă calitate. Pentru satisfacţia dumneavoastră şi încrederea dumneavoastră în Festool facem totul. Pentru că numai dacă sunteţi mulţumit, suntem şi noi.
Aflaţi mai multe