36 de luni reparaţii gratuite

Piese de uzură la zero Lei. 

36 de luni de reparaţii gratuite.**

dacă ceva este defect, va fi reparat gratuit. Inclusiv timpul de lucru, piesele de schimb şi toate piesele de uzură. Timp de 36 de luni. La cerere, serviciul de transport poate prelua maşina dumneavoastră chiar de unde vă aflaţi şi v-o poate returna în aceleaşi condiţii preferenţiale. În mod gratuit. Astfel, eliminaţi costurile inutile şi economisiţi timp pe care îl puteţi investi în munca dumneavoastră.

Prima etapă - înregistrarea accesoriului de lucru

 • Pentru a beneficia de SERVICE all-inclusive, înregistraţi-vă maşina online.
 • În cazul valabilităţii garanţiei, expediaţi maşina la serviciul de asistenţă tehnică al producătorului.

Performanţă în fiecare detaliu.

Garanţia se aplică dacă

 • aparatul livrat nu prezintă într-un mod verificabil defecţiuni de material sau erori de fabricaţie.
 • Piesele de uzură (în special periile de cărbune, rulmenţii cu bile, manşetele din cauciuc, pachetele de acumulatori, inelele de garnitură şi comutatoarele)
  sunt deteriorate într-un mod verificabil prin uzură naturală, în cazul utilizării aparatului conform specificaţiilor. Lista completă a pieselor incluse în garanţie este disponibilă în catalogul cu piese de schimb care poate fi accesat de pe site-ul web www.festool.de/service.

 Garanţia nu se aplică mai ales

 • în cazul deteriorării materialelor consumabile şi accesoriilor, în special în cazul discurilor de şlefuire, tălpilor de şlefuit, cablurilor plug-it, pânzelor de ferăstrău, frezelor, tijelor de amestecător, cuţitelor de tăiere, garniturilor de tăiere şi sculelor de găurit.
 • dacă la racordarea, instalarea, punerea în funcţiune, exploatarea, utilizarea şi întreţinerea curentă a aparatelor au avut loc abateri de la instrucţiunile din manualul de utilizare şi de la alte documentaţii ale aparatelor.
 • la utilizarea improprie, în special la forţă exterioară (în special cădere sau lovitură) în caz de deficienţe la aparate, cauzată în special de utilizarea accesoriilor sau pieselor de schimb care nu sunt piese originale.
 • la aparatele la care au fost efectuate modificări sau completări, în special la aparatele care au fost dezasamblate.
 • în caz de utilizare în condiţii de uzură puternică, în special la funcţionarea continuă în domeniul de industrie mare sau în caz de solicitare continuă peste medie a aparatului.

Pentru informaţii complete privind SERVICE-ul all-inclusive, consultaţi condiţiile de service ale companiei Festool.

Aveţi întrebări?

Consultaţi secţiunea FAQ sau contactaţi-ne direct
Mai jos sunt prezentate datele de contact ale Centrului Autorizat de Service şi Reparaţii Festool in România 
Blitz-Service | Felder Gruppe România
Partener unic autorizat pentru service Festool în România
Linie telefonică directă dispecerat Blitz-Service: 021.460.33.88
E-mail Blitz-Service: blitz@felder.ro
Adresă: Str. Turnu Măgurele 270D, Clădirea Cavar Center, Corp B, Parter, Sector 4, 041713 - Bucuresti
Program de lucru: Luni–Vineri, 09.00-18.00, cu exceptia sarbatorilor legale. Blitz-Service este marcă a Felder Gruppe România prin care se oferă servicii profesionale autorizate de asisten?ă tehnică în garan?ie ?i post-garan?ie, instruire, piese de uzură ?i de schimb pe întreg teritoriul României.

Accesare FAQ • garanţie antifurt

  36 de luni garanţie antifurt

  În caz de furt, veţi primi în schimbul sumei de 450 RON + TVA un aparat de schimb complet nou.

  Mai multe informaţii
 • Garanţie pentru piesele de schimb

  10 ani piese de schimb garantate

  Dacă, în cazuri excepţionale, o anumită piesă de schimb nu mai este disponibilă pe stoc, veţi primi gratuit un aparat nou în schimb.

  Mai multe informaţii
 • Testare fără riscuri

  7 zile testare fără risc

  Accesoriul de lucru achiziţionat nu vă mulţumeşte? Într-un interval de până la 7 zile de la data achiziţionării vi se va restitui suma de bani achitată.

  Mai multe informaţii

** „Reparaţia gratuită” nu este valabilă pentru deteriorări la materialele consumabile şi accesorii, în caz de folosire necorespunzătoare, prejudicii cauzate prin utilizarea de accesorii sau piese de schimb care nu sunt originale, precum şi în cazul aparatelor dezasamblate de către cumpărător sau al folosirii în mod continuu în condiţii de uzură intensă.