Sunteţi pasionat de sculele electrice?

Festool este o afacere de familie de succes şi un angajator atractiv. Oferim funcţii provocatoare pentru oameni pasionaţi într-o companie multinaţională inovatoare. Îi încurajăm pe angajaţii care doresc să facă diferenţa împreună cu cei 3.000 de colegi din 58 de ţări din întreaga lume. Oferim un mediu de lucru excelent, ne promovăm angajaţii inovatori şi încurajăm performanţele de nivel înalt, care ne conferă o identitate unică. Scopul nostru este de a-i ajuta pe meşterii profesionişti să atingă un nivel înalt de performanţă.


Festool RO are sediul in Budapesta-Ungaria

  Ce oferim

  Avantaje

  La baza fiecărui succes se află oamenii, iar angajaţii noştri fac diferenţa. Fiind o afacere de familie, acest lucru este evident pentru noi. Numai angajaţii calificaţi şi motivaţi merg cu plăcere la serviciu, sunt pasionaţi de munca lor, joacă un rol activ în fiecare zi şi dau totul pentru companie şi prin urmare, pentru clienţii noştri.

  Aici la Festool RO, ne străduim să asigurăm un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală a angajaţilor noştri. Veţi avea ocazia de a beneficia de avantajele oferite de compania noastră.

  Cariere la Festool

  Căutăm angajaţi performanţi şi profesionişti care sunt la fel de pasionaţi de sculele noastre electrice ca şi noi. Domeniile noastre de expertiză sunt:

  Vânzări
  Marketing
  Finanţe/Administraţie
  Resurse umane
  Serviciu de relaţii cu clienţii
  Serviciu de asistenţă pentru clienţi
  Logistică

   

  Dacă sunteţi o persoană implicată, creativă, aveţi spirit de echipă şi vă pasionează activitatea de la locul de muncă, noi suntem compania potrivită pentru dumneavoastră!

  Alăturaţi-vă afacerii de familie Festool pentru a experimenta şi a lua parte la crearea şi fabricarea celor mai bune scule electrice din lume.

  Locuri de muncă vacante

  Au fost publicate următoarele locuri de muncă vacante: In acest moment echipa noastra este completa.

  Modul de aplicare

  Trebuie doar să trimiteţi prin poştă sau prin e-mail candidatura dumneavoastră la:

  Sediul în Ungaria

  Gábora Zoltán

  Tooltechnic System Kft

  1184, Budapest, Lakatos út 40.

  E-mail: zoltan.gabora@festool.hu

  Alăturaţi-vă echipei noastre

  Doriţi să faceţi parte din familia Festool? Atunci nu ezitaţi să aplicaţi! Aşteptăm cu nerăbdare candidatura dumneavoastră!
  Contactaţi-ne

  Perspective