CT MINI şi MIDI

Compact. Mobil. Design sofisticat.

Perfect pentru transportat: noile CT MINI şi MIDI.

Compact MINI MIDI

Noile aspiratoare compacte CT MINI şi MIDI.

Aspirarea prafului este importantă: Pentru protecţia sănătăţii, pentru o impresie bună a clienţilor şi pentru o vizibilitate completă a suprafeţei de lucru, în vederea obţinerii de rezultate precise. Dar şi mobilitatea are un rol decisiv. De aceea, aspiratoarele compacte sunt partenerii ideali în cazul lucrărilor de service şi montaj. Indiferent dacă vă aflaţi în atelier sau pe şantierul clientului – oricând doriţi să lucraţi fără praf, în condiţii de mobilitate şi fiabilitate. Pentru aceste situaţii sunt disponibile noile aspiratoare mobile CT MINI şi CT MIDI. Acestea pot fi încărcare în orice autovehicul, iar datorită dimensiunilor compacte şi greutăţii reduse, sunt extrem de uşor de transportat. În plus, acestea sunt dotate cu o multitudine de elemente inovatoare care asigură un lucru fără praf, mai uşor şi mai confortabil.
Compact MINI MIDI
Prezentare generală a noilor aspiratoare compacte
 • CTL MINI cu Bluetooth

  CTL MINI I

  Aspiratorul compact cu un volum de 10 l al recipientului. Avizat pentru pulberi din clasa de pulberi L şi cu tehnologie Bluetooth® integrată.1

  Către detaliile produsului
 • CTL MIDI cu Bluetooth

  CTL MIDI I

  Aspiratorul compact cu un volum de 15 l al recipientului. Avizat pentru pulberi din clasa de pulberi L şi cu tehnologie Bluetooth® integrată.

  Către detaliile produsului
 • CTM MIDI cu Bluetooth

  CTM MIDI I

  Aspiratorul compact cu un volum de 15 l al recipientului. Avizat pentru pulberi din clasa de pulberi M şi cu tehnologie Bluetooth® integrată.

  Către detaliile produsului

Detaliile produsului

 • Tehnologie Bluetooth integrată

  Tehnologie Bluetooth® integrată

  Pentru pornirea automată a aspiratorului mobil prin intermediul sistemului de comandă de la distanţă sau al acumulatorului Bluetooth®. Nu este necesară post-echiparea.

 • Cu acţionare tactilă

  Acţionare tactilă

  Noul panou de operare tactil şi intuitiv care înlocuieşte butoanele rotative - operare extrem de uşoară chiar şi cu mănuşi ori în cazul murdăririi. După conectare, aspiratorul intră imediat în modul automat. 

 • Clasa de pulberi M

  Pentru pulberi din clasa M

  Aspiratorul compact CTM MIDI pentru pulberi toxice din clasa de pulberi M şi cu identificare automată a furtunului de aspirare. Prin urmare, aparatul mobil de aspirare se reglează automat la diametrul corect al furtunului de aspirare. 

 • Suport pentru furtun montat în interior

  Totul la locul său

  Suportul mare pentru furtun montat în interior asigură depozitarea mai uşoară furtunului de aspirare şi permite transportul în condiţii de siguranţă şi curăţenie. Nimic nu iese în afară.

 • Curăţare manuală

  Curăţare manuală

  Curăţarea manuală a filtrului principal şi a sacului de filtrare permite restabilirea puterii de aspirare în cazul filtrului sau sacului de filtrare îmbâcsit şi, astfel, sporeşte considerabil capacitatea de umplere.

 • Înlocuirea filtrului

  Înlocuirea filtrului din exterior

  Rapid, uşor şi fără scule.

Pur şi simplu comunicativ.
Noile aspiratoare compacte CTL MINI, CTL MIDI şi CTM MIDI sunt deja dotate cu tehnologia Bluetooth®. Prin urmare, aspiratorul mobil poate fi comandat simplu de la distanţă:
Sistem de comandă de la distanţă Bluetooth

Prin intermediul sistemului de comandă de la distanţă.

Acesta este confortabil şi economiseşte drumul până la aspiratorul mobil.

Sistem de comandă de la distanţă Bluetooth

Prin intermediul acumulatorilor Bluetooth®.

Disponibile până acum în variantele 5,2 Ah şi 6,2 Ah, iar acum completate cu pachetele de acumulatori Compact deosebit de uşoare şi puternice de 3,1 Ah Ergo şi 3,1 Ah. Acumulatori Bluetooth® comunică cu aspiratorul mobil şi îl pornesc automat la conectarea sculei cu acumulator. 
Economie de timp

Pentru o economie considerabilă de timp la şlefuire.

Noile CT MINI şi MIDI se remarcă în special în asociere cu şlefuitoarele cu acumulator şi acumulatorii Ergo Bluetooth®. Acumulatorul comunică cu aspiratorul mobil şi îl porneşte automat odată cu conectarea sculei cu acumulator. Astfel se asigură un nivel maxim de mobilitate şi confort pe şantier.
Economie de timp
 1. Marca verbală Bluetooth® şi siglele reprezintă mărci înregistrate ale Bluetooth SIG, Inc. şi sunt utilizate de către TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG şi, în consecinţă, şi de Festool, sub licenţă.