7 zile testare fără risc

satisfacţie 90%. 100% returnarea banilor. 

7 zile de testare fără risc.

Nu eşti pe deplin satisfăcut de noua sculă achiziţionată? Simplu, returnează scula distribuitorului tău în termen de 7 zile de la achiziţie şi primeşti banii înapoi. Astfel, puteţi să efectuaţi un test practic şi să aveţi siguranţa deplină a investiţiei făcute.

Prima etapă - înregistrarea accesoriului de lucru

 • Înregistraţi-vă online accesoriul de lucru nou, pentru a putea beneficia de SERVICE all-inclusive.
 • Testaţi accesoriul de lucru în atelier sau pe şantier.
 • Dacă accesoriul de lucru nu se potriveşte cerinţelor dumneavoastră, aduceţi-l înapoi la distribuitor în decurs de 7 zile de la data achiziţionării.
 • Performanţă în fiecare detaliu.

  Prin aceasta, dorim să vă facilităm practic o „cursă de test” - comparabilă cu cursa de probă a autovehiculelor. În schimbul prezentării certificatului dumneavoastră de service, puteţi să returnaţi la reprezentanţa locală Festool orice accesoriu de lucru înregistrat, în decurs de 7 zile de la data specificată de pe documentul original de cumpărare. Accesoriul de lucru poate fi „uşor uzat”, însă nu trebuie să fie deteriorat şi trebuie să conţină toate componentele din pachetul de livrare şi ambalat în ambalajul original.

  În situaţii speciale, în special în caz de uzură peste medie, reprezentanţa locală Festool poate refuza plata, până când cazul a fost verificat şi aprobat de către Festool GmbH.

  Pentru informaţii complete privind SERVICE-ul all-inclusive, consultaţi condiţiile de service ale companiei Festool.

  Aveţi întrebări?

  Consultaţi secţiunea FAQ sau contactaţi-ne direct
  +407-463-77056 sau +407-579-85595

  Accesare FAQ

  • Garanţie pentru piesele de schimb

   10 ani piese de schimb garantate

   Dacă, în cazuri excepţionale, o anumită piesă de schimb nu mai este disponibilă pe stoc, veţi primi gratuit un aparat nou în schimb.

   Mai multe informaţii