Piese de schimb

Sunteţi în căutarea unei piese de schimb?

Observaţie importantă privind utilizarea pieselor de schimb

Din motive de calitate şi securitate, toate sculele Festool trebuie reparate exclusiv în ateliere autorizate. Vă recomandăm să solicitaţi reparaţiile direct la noi.

Solicitare de reparaţie

Conform dispoziţiilor legale, după fiecare deschidere a carcasei, trebuie efectuată o „verificare electrică de securitate conform prescripţiei asociaţiei profesionale de resort DGUV 3 şi 4 şi directivei DIN VDE 0701/0702”. Acest lucru poate fi realizat numai de către un electrician calificat.
În multe cazuri, sunt necesare şi accesorii de lucru speciale pentru efectuarea reviziei conform specificaţiilor tehnice. Vă rugăm să reţineţi că toate drepturile de garanţie pentru produs şi drepturile de garanţie legală se anulează în cazul reparaţiilor neautorizate.
De aceea, este puternic recomandat să nu efectuaţi reparaţii pe cont propriu.

 

Găsiţi şi comandaţi piesele de schimb

Pentru a găsi piesa de schimb corectă pentru accesoriul dumneavoastră de lucru, trebuie să cunoaşteţi tipul exact al maşinii şi numărul de piesă (T-Nr.) al acesteia. Aceste date sunt disponibile pe plăcuţa cu date tehnice de pe maşina dumneavoastră şi în actele dumneavoastră de garanţie. Puteţi comanda piesele de schimb prin telefon de la Departamentul nostru de vânzări şi piese de schimb, la numărul de telefon 021.460.33.881. Livrarea se realizează, în general, la una până la două zile lucrătoare după plasarea comenzii.2 

Către catalogul cu piese de schimb
  1. La tariful local din reţeaua fixă germană
  2. Preţurile specificate în catalogul cu piese de schimb sunt valabile pentru România şi în intervalul de timp specificat în lista de preţuri. Această listă de preţuri înlocuieşte toate preţurile specificate anterior. Numai preţurile specificate la înregistrarea comenzii sunt obligatorii pentru ofertant – sub rezerva modificărilor. Toate preţurile prezentate au incluse atât tariful de TVA, cât şi costurile de expediere şi ambalare.