Reparaţii complete

Scula dumneavoastră reparată de Festool.

Reparaţii complete

Scula dumneavoastră va beneficia de reparaţii capitale, va fi însoţită de o garanţie de şase luni şi vă va fi returnată ca nouă în cel mai scurt timp posibil. Noi nu doar reparăm, ci şi asigurăm întreţinerea, examinarea şi reglarea sculelor. Profesioniştii înalt calificaţi din cadrul service-ului nostru de reparaţii se vor ocupa rapid de scula dumneavoastră. Gratuit în primii trei ani, în cadrul garanţiei noastre all-inclusive.1 

 • Reparaţii complete Festool

  Detalii privind reparaţiile complete

  Informaţii referitoare la comandă şi la desfăşurarea unei reparaţii. Aflaţi mai multe
 • Piese de schimb

  Piese de schimb

  Indicaţii şi informaţii referitoare la piesele de schimb. Aflaţi mai multe

Avantajele reparaţiei complete la Festool

De ce scula dumneavoastră este reparată cel mai bine de noi.

 • Reparaţii simple şi rapide

  Rapid şi simplu

  Puteţi comanda reparaţia la noi tot timpul zilei prin intermediul contului dumneavoastră online MyFestool. Ridicăm gratuit scula şi o returnăm tot gratuit după efectuarea reparaţiilor. În atelierul nostru, reparaţiile se desfăşoară, în mod normal, în interval de 24 de ore. Sunteţi informat cu regularitate prin e-mail sau SMS cu privire la starea procesului de reparaţie.
 • Calificare înaltă

  Cea mai înaltă calificare

  Tehnicienii noştri de service înalt calificaţi vor efectua reparaţiilor într-un mod profesional şi precis. Iar datorită echipamentelor noastre specializate, asigurăm o calitate de primă clasă a reparaţiilor. Desigur, sunt utilizate numai piese de schimb originale, disponibile imediat.
 • verificare electrică de securitate

  Mai mult decât reparaţie

  Scula dumneavoastră este analizată şi testată complet şi este în stare perfectă de funcţionare atunci când părăseşte atelierul nostru. În cadrul procesului de reparaţie, efectuăm şi o verificare electrică de securitate conform DGUV/VDE şi confirmăm acest lucru prin emiterea unui certificat.

O scurtă prezentare a atelierului Festool

 1. Garanţia all-inclusive este valabilă pentru toate sculele Festool achiziţionate începând cu 06.03.2013 şi înregistrate în decurs de 30 de zile de la cumpărare. Accesaţi www.festool.ro/service/condiții-de-garanție pentru a consulta condiţiile de garanţie Festool.