Primiţi banii înapoi.

Nu sunteţi mulţumit de noua sculă Festool achiziţionată? Aveţi automat la dispoziţie 7 zile pentru a returna scula din momentul achiziţionării şi înregistrării. Calitatea garantată de noi vă va convinge 100%. În caz contrar, vă returnăm 100% preţul de cumpărare. Aceasta deoarece deciziile şi, mai ales, satisfacţia dumneavoastră sunt deosebit de importante pentru noi.

Cum puteţi beneficia de aceste servicii?

  • Înregistraţi noua dumneavoastră sculă pentru garanţia all-inclusive în interval de 30 zile de la achiziţionare.
  • Dacă nu sunteţi mulţumit de performanţele sculei în timpul lucrului, returnaţi-o reprezentanţei Festool în decurs de 7 zile de la cumpărare.
  • Veţi primi înapoi preţul integral de cumpărare.

Cum se desfăşoară, mai exact, acest proces?  

Cu acest serviciu dorim să ne asigurăm că sunteţi complet mulţumit de scula achiziţionată. 

Prin urmare, cu condiţia prezentării certificatului dumneavoastră de garanţie, puteţi să returnaţi orice sculă înregistrată unei reprezentanţe Festool în decurs de 7 zile de la data de cumpărare specificată pe factura fiscală. Este acceptabil ca scula să prezinte semne minore de uzură, însă aceasta trebuie să fie nedeteriorată şi returnată în ambalajul original din pachetul de livrare.

În situaţii speciale, în special în caz de uzură peste medie, reprezentanţa locală Festool poate refuza plata, până când cazul a fost verificat şi aprobat de noi.

Condiţiile pentru garanţia all-inclusive sunt disponibile aici: