În caz de furt, scula este înlocuită.

Scula dumneavoastră a dispărut. A fost furată. Acesta este un mare inconvenient, dar nu vă faceţi griji. În schimbul unei contribuţii proprii minore, beneficiaţi în primii trei ani de înlocuirea aparatului dumneavoastră cu unul complet nou. Aceasta pentru ca dumneavoastră să vă puteţi relua cât mai rapid posibil activitatea cu scula dumneavoastră consacrată Festool. 

Cum puteţi beneficia de aceste servicii?

  • Înregistraţi noua dumneavoastră sculă pentru garanţia all-inclusive în interval de 30 zile de la achiziţionare.
  • În caz de furt, înştiinţaţi imediat poliţia.
  • Prezentaţi reclamaţia de furt şi certificatul de garanţie reprezentanţei locale.
  • În schimbul unei contribuţii proprii de 450 LEI + TVA, primiţi o sculă Festool nouă.

Cum se desfăşoară, mai exact, acest proces? 

În caz de furt, primiţi din partea noastră o sculă nouă în locul celei furate. Contra unei contribuţii proprii de 1450 LEI + TVA. Fără costuri suplimentare. Oferim aceste servicii pentru toate sculele Festool înregistrate pentru garanţia all-inclusive pe o perioadă de trei ani de la data de achiziţie specificată pe factura fiscală originală. În cazul aparatului de schimb, nu se va mai aplica garanţia antifurt. 

Pentru a revendica acest serviciu, furtul trebuie reclamat imediat la sediul de poliţie competent. Reclamaţia şi certificatul dumneavoastră de garanţie trebuie prezentate în intervalul a cinci zile de la data furtului la o reprezentanţă Festool. Acesta va redirecţiona actele către noi în vederea verificării acestora. 

După verificare, veţi fi informat cu privire la constatare iar, după emiterea aprobării, vă vom pune la dispoziţie un nou aparat prin intermediul reprezentanţei Festool, în schimbul contribuţiei specificate mai sus.

Condiţiile pentru garanţia all-inclusive sunt disponibile aici: