Renovare şi reabilitare

Accesorii de lucru pentru renovare şi reabilitare

Sunt sarcinile de lucru dificile la renovare, reabilitare şi modernizare parte din activităţile dumneavoastră? La Festool găsiţi sculele electrice de care aveţi nevoie: Soluţii speciale pentru situaţiile cu adevărat dificile, construite pentru profesioniştii exigenţi din domeniul renovărilor: Freze pentru reabilitări cu îndepărtare extrem de rapidă a materialului, agitatoare robuste şi ergonomice sau sisteme de tăiat exacte pentru tăierea precisă pe dimensiune a plăcilor ceramice şi pietrei naturale. Tipică pentru fiecare soluţie este interconectarea accesoriilor şi aparatelor mobile de aspirare corelate special pentru lucrul fără praf şi sănătos.
   
Reabilitarea începe cu accesoriul de lucru corect

Baia nouă

trebuie să aducă bucurie clienţilor dumneavoastră. Cel mai bine începeţi cu acest aspect încă din cadrul etapei de reconstrucţie. 

Simplu. Rapid. Zidăria uscată.

Aici găsiţi câteva idei cu care merge foarte simplu mai rapid.

O nouă termoizolaţie pe faţadă

economiseşte energie şi costuri. Perfect, dacă accesoriile de lucru dau un exemplu bun. 

O structură a pardoselii trebuie să fie 

de mare calitate. Extrem de durabilă. Timp de mulţi ani. Cu asta de fapt s-a spus totul despre accesoriile noastre de lucru. 
  • Clipuri video

    Aici găsiţi toate materialele video referitoare la tema renovare şi reabilitare. Mai multe informaţii
  • Festool TV

    Frank vă prezintă cum puteţi să rezolvaţi toate sarcinile de lucru cu maşinile noastre (în limba germană) Mai multe informaţii
Descărcări

SERVICE Festool

Performanţe fără compromisuri.
Service-ul direct, practic şi cuprinzător pentru dumneavoastră şi scula dumneavoastră. Pe lângă scule excelente, vă oferim şi servicii de înaltă calitate. Pentru satisfacţia dumneavoastră şi încrederea dumneavoastră în Festool facem totul. Pentru că numai dacă sunteţi mulţumit, suntem şi noi.
Aflaţi mai multe