Informaţii recente

 • Articol DOMINO BM

  Festool extinde sistemul Domino

  Executarea flexibilă şi rapidă a îmbinărilor stabile de cadre, rafturi, precum şi de suprafaţă – acesta a fost deviza Festool pentru sistemul Domino consacrat.
  Dar ce este de făcut dacă scândura încleiată nu se potriveşte în uşă? Această întrebare a primit acum un răspuns, pentru că din acest moment există programul „cu posibilitate de demontare”.
  În ediţia din luna mai, revista de specialitate BM a relatat despre piesele de îmbinare de colţ şi de suprafaţă cu posibilitate de desfacere de la Festool.
 • Artă Graffiti cu aparatul Rotex

  Un Graffiti nu poate fi doar pulverizat. Philipp Schwingeler le execută din lemn şi le transformă în sculpturi impresionante.
  O componentă integrantă importantă a procesului său de creaţie artistică este şlefuirea, pentru că în cazul unui Graffiti accesul în locaţiile dificile este deosebit de important.
  Astfel, arta lui Philipp Schwingeler îl face candidatul perfect pentru testarea aparatului Rotex. În cazul proiectului său „Un mesteacăn se transformă în E”, aparatul Rotex a putut demonstra ce poate să facă.
  Festool cu îmbinare pe formă
 • Barbara Austel Festool

  Interviu cu Barbara Austel şi dr. Christian Rolfs

  În interviul exclusiv din „Möbelfertigung Handwerk-Spezial”, Barbara Austel şi dr. Christian Rolfs explică care sunt strategiile cu care compania Festool are succes, unde se investeşte pe termen mediu, care sunt limitele tehnologiei cu acumulatori şi cum digitalizarea modifică afacerile.
  În acest număr aflaţi de la Barbara Austel, membru al consiliului de administraţie şi nepoata fondatorului Festo Gottlieb Stoll, şi de la dr. Christian Rolfs, preşedinte al consiliului de conducere al TTS AG, mai multe despre istoria de succes de 90 de ani a companiei Festool.
 • Târguri expoziţionale

  De aici puteţi să accesaţi direct toate datele târgurilor expoziţionale. Mai multe informaţii
 • Manifestări organizatorice Festool

  Manifestări organizatorice

  De aici puteţi să accesaţi direct datele Roadshow şi datele târgurilor expoziţionale de la partenerii noştri comerciali. Mai multe informaţii