MULTI-JETSTREAM 2

Sistem de şlefuire cu sistem de transport al prafului integrat.

Sistemul original pentru şlefuire fără praf dus mai departe

Îndepărtare intensă a materialului pentru o putere maximă de aspirare. Datorită principiului său de funcţionare inedit, talpa MULTI-JETSTREAM 2 patentată garantează rezultate de şlefuire remarcabile. Astfel, MULTI-JETSTREAM 2 se evidenţiază prin interacţiunea inedită dintre aerul de admisie şi aerul uzat – cu aspirarea optimă a prafului până în zona de margine. Rezultatul: Aspirare în proporţie de aproape 100% la o îndepărtare constantă a materialului prin şlefuire, calitate superioară a suprafeţei şi un mediu de lucru sănătos.

Efect maxim de aspirare datorită puterii maxime de şlefuire

Prinderile cu scai şi materialele abrazive rămân curate mai mult timp datorită aspirării eficiente. Calitatea materialelor rămâne neschimbată, materialele abrazive putând fi astfel utilizate pentru mai mult timp.

Scai termorezistent

Prinderea cu scai constă dintr-un material rezistent la temperaturi înalte şi de aceea are o durată de viaţă utilă îndelungată. Cârligele speciale de la scai asigură o aderenţă perfectă a materialului abraziv.

Sistem de transport activ al prafului

Sistemul optimizat de admisie şi evacuare a aerului asigură cea mai înaltă putere de aspirare – chiar şi în zonele de margine. Pentru condiţii de lucru curate şi sănătoase.
Talpă de şlefuit D 150
Talpă de şlefuit D 150 - ROTEX